Pracownia Rozwoju i Aktywności Twórczej STACJA RADOŚĆ

Księgarnia5 - Kluboksięgarnia dla dzieci

ImprezArt- organizacja i aranżacją imprez

ETHNOS - zajęcia edukacyjne z etnografii

BodyArt communications

Mistrzowska Akademia Miłości

Centrum Zdrowych Pleców

Organizacja uroczystości i imprez

Sklep z używaną odzieżą

Kiosk Ruchu - szkoła tańca oraz agencja artystyczna

Biuro rachunkowe "Intrata"

Iron Expres - usługi prania i prasowania koszul

MKgastro - wyposażenie dla nowoczesnej gastronomii

Shaping Club - nowość w Polsce

Projektowanie tkanin użytkowych

DECO-ROOM Aranżacja wnętrz

Projektowanie znaków graficznych

Studio Graficzne

Fotografia artystyczna i malarstwo

Projektowanie i szycie strojów dawnych

SREBRNIK - sprzedaż biżuterii srebrnej

HUBOMAG - produkcja i montaż pomp ciepła

Bufet szkolny "U Wilka"

TIRAMI - cattering i ogranizacja imprez

Bufet studencki KASIA

Ośrodek rekreacyjny KOLORADO

ZADZIWIANKI - wyrób patchworków

KOPIOWANIE obrazów mistrzów

TROPICAL - studio pielęgnacji paznokci

Hurtownia internetowa AVICO.PL

AJSJA - wynajem sprzętu nagłośnieniowego

Lampy solne

[Rozmiar: 110 bajtów] Założone firmy

SREBRNIK - sprzedaż biżuterii srebrnej

Pani InnaPan Maciej - małżeństwo - założyli dwie firmy, choć właściwie zajmują się tym samym – sprzedają srebrną biżuterię. Sami udają się do klientów, głównie do biur i urzędów. Za sprawą licznych kontaktów oraz polecenia dotychczasowych odbiorców, większość drzwi, do których pukają stoi przed nimi otworem.

Szlaki przeciera Pani Inna – niezwykle otwarta, emanująca pozytywną energią, potrafiąca przekonać do siebie nawet najbardziej sceptycznych. Praca jest dla niej wyzwaniem. Za każdym razem zadaje sobie pytanie, czy tym razem się uda. Do każdego klienta – a w zasadzie klientki – podchodzi indywidualnie. Nie stara się sprzedać towaru za wszelką cenę: szczerze radzi, komu jaka biżuteria pasuje, a z jakiej lepiej zrezygnować. Czasami jej wizyta kończy się po prostu na przyjacielskiej rozmowie. W ten sposób zdobywa zaufanie i kolejne klientki z polecenia.

Państwo Ina i Maciej bardzo chcieliby, aby uległ zmianie wizerunek osoby sprzedającej towary „u klienta”. Przez większość z nas osoba taka jest postrzegana jako akwizytor chodzący od biura do biura, próbujący wcisnąć nam jakiś bubel za rzekomo niską cenę. Oni przełamują ten stereotyp; wystarczy chwila rozmowy, aby przekonać, się, że mają do zaoferowania pełnowartościowy towar i że zależy im nie tylko na własnym zarobku, ale także na długofalowym zadowoleniu klienta.

W ich ofercie znajduje się biżuteria srebrna, zarówno „odlewana”, jak i artystyczna, np. z ręcznie malowanymi elementami ceramicznymi. Większość to wyroby polskie, ale sprzedaję się również biżuteria z Indonezji, Tajlandii, Turcji czy Włoch.

Państwo Ina i Maciej współpracują z projektantami biżuterii artystycznej, dzięki czemu możliwe jest wykonywanie oryginalnych naszyjników, kolczyków czy pierścionków na zamówienie stałych klientów.

Wiele osób kupuje srebrną biżuterię na prezent. Gdy przypomni ci się w ostatniej chwili o imieninach siostry, żony czy koleżanki, dzwoń do Iny lub Maćka, a oni przyjadą z gotowym prezentem w gustownym opakowaniu.

Biżuterię można obejrzeć na ich stronie internetowej. Do stałych klientek wysyłany będzie co najmniej raz w tygodniu „newsletter” z nowościami. Poprzez stronę będzie można zamówić konkretną biżuterię lub wizytę z prezentacją. Ten drugi sposób preferuje większość klientek, gdyż jak mówi Pan Maciej, biżuterię trzeba zobaczyć „na żywo”, aby ocenić wszystkie jej walory.

Zachęcamy wszystkich zainteresowanych biżuterią srebrną do zaproszenia Pani Iny i Pana Maćka do siebie z prezentacją.

Zachęcamy do odwiedzenia strony:
www.srebrnik.home.pl

Kontakt: