Pracownia Rozwoju i Aktywności Twórczej STACJA RADOŚĆ

Księgarnia5 - Kluboksięgarnia dla dzieci

ImprezArt- organizacja i aranżacją imprez

ETHNOS - zajęcia edukacyjne z etnografii

BodyArt communications

Mistrzowska Akademia Miłości

Centrum Zdrowych Pleców

Organizacja uroczystości i imprez

Sklep z używaną odzieżą

Kiosk Ruchu - szkoła tańca oraz agencja artystyczna

Biuro rachunkowe "Intrata"

Iron Expres - usługi prania i prasowania koszul

MKgastro - wyposażenie dla nowoczesnej gastronomii

Shaping Club - nowość w Polsce

Projektowanie tkanin użytkowych

DECO-ROOM Aranżacja wnętrz

Projektowanie znaków graficznych

Studio Graficzne

Fotografia artystyczna i malarstwo

Projektowanie i szycie strojów dawnych

SREBRNIK - sprzedaż biżuterii srebrnej

HUBOMAG - produkcja i montaż pomp ciepła

Bufet szkolny "U Wilka"

TIRAMI - cattering i ogranizacja imprez

Bufet studencki KASIA

Ośrodek rekreacyjny KOLORADO

ZADZIWIANKI - wyrób patchworków

KOPIOWANIE obrazów mistrzów

TROPICAL - studio pielęgnacji paznokci

Hurtownia internetowa AVICO.PL

AJSJA - wynajem sprzętu nagłośnieniowego

Lampy solne

[Rozmiar: 110 bajtów] Założone firmy

Centrum Zdrowych Pleców

Pani Dorota jest załozycielką Centrum Zdrowych Pleców „RehAktiv” w Warszawie.

Ukończyłam Wydział Rehabilitacji Ruchowej na Akademii Wychowania Fizycznego w Warszawie. Jestem terapeutką manualną kręgosłupa metodą Dorna, instruktorką Szkoły Pleców i Nordic Walking. Wiele lat pracowałam za granicą, gdzie zdobyłam doświadczenie z zakresu terapii i profilaktyki bólów kręgosłupa.

Chcąc wykorzystać swoją wiedzę i doświadczenie pani Dorota otworzyła Centrum Zdrowych Pleców „RehAktiv”. Celem „RehAktiv” jest leczenie i profilaktyka schorzeń kręgosłupa oraz promocja zdrowia i aktywnego stylu życia.

Pomagam moim klientom osiągnąć to, czego każdy człowiek najbardziej potrzebuje do sprawnego funkcjonowania, czyli zdrowie. Dla mnie wciąż aktualne są słowa greckiego uczonego Demokryta:
„Ludzie błagają Boga o zdrowie. Nikt jednak ze śmiertelników nie myśli, że zachowanie zdrowia leży w jego własnych rękach”.

Oferta Centrum skierowana jest zarówno do osób indywidualnych, jak i firm. Firmom proponuje pakiety szkoleń dla pracowników z zakresu promocji zdrowia i profilaktyki bólów pleców.
_____________________________________________________________________

Ból pleców? Któż go nie zna… Oszacowano, że bóle kręgosłupa występują u ok. 80% osób dorosłych. Odpowiedzialnym za nie jest głównie siedzący tryb życia, gdyż do tej pozycji nasz kręgosłup nie jest ewolucyjnie przystosowany. Ból nie tylko uniemożliwia wykonywanie najprostszych czynności, ale również negatywnie wpływa na samopoczucie, powodując nawet frustracje.

Najlepszym lekarstwem na te dolegliwości jest... ruch. Jest to najtańszy i najprostszy sposób zapobiegania wielu schorzeniom. Ruch jest dobry na wszystko - poprawia nie tylko ogólną kondycję organizmu, pozwala również odreagować stres i zapomnieć o codziennych kłopotach. Ale od czego zacząć? Co robić? Gdzie i jak ćwiczyć? Gdzie uzyskać wskazówki?

Odpowiedzi na te pytania uzyskacie Państwo w Centrum Zdrowych Pleców „RehAktiv”. Zapewniamy klientom kompleksową i etapową opiekę zaczynając od rehabilitacji schorzeń narządu ruchu, poprzez szkolenia teoretyczno-praktyczne, a kończąc na bogatej ofercie różnych form aktywności fizycznej.

W tym celu pani Dorota stworzyła PROGRAM 3T, czyli:

Terapia – rehabilitacja schorzeń narządu ruchu za pomocą terapii manualnej kręgosłupa metodą Dorna.

Teoria - szkolenia dotyczące przyczyn i sposobów zapobiegania schorzeniom narządu ruchu, czyli Szkoła Pleców, a także doradztwo żywieniowe.

Trening – zajęcia sportowo-lecznicze mające na celu wzmocnienie gorsetu mięśniowego oraz promocje aktywności i zdrowia, czyli Nordic Walking (marsze z kijami), gimnastyka „Zdrowe Plecy” oraz gimnastyka Pilates.

UWAGA!!! Uczestnikom szkoleń realizowanych przez Fundację NADZIEJA Centrum oferuje 5% zniżki na wszystkie usługi!

„Weź zdrowie w swoje ręce!” i zadzwoń: 0 889 050 440!

Szczegółowe informacje:
www.centrumplecow.pl