[Rozmiar: 110 bajtów] Wydarzenia

POMOC dla Pani Renaty z BISKUPCA

Pani Renacie z miejscowości Biskupiec ponad dwa miesiące temu ogień strawił całe mieszkanie. W pożarze mieszkania śmierć poniosła jej ukochana mama. Pani Renata wraz z trójką dzieci cudem ocalała. Kobieta samotnie wychowuje swoje dzieci. W obliczu tej tragedii pozostała sama. Żeby odbudować dom dla siebie i swoich dzieci przyda się każda pomoc. Potrzebne są okna, tynki, farby, meble i wiele wiele innych podstawowych sprzętów gospodarstwa domowego.
W związku tym zwracamy się do wszystkich ludzi dobrej woli, firm, hurtowni materiałów budowlanych o pomoc dla tej rodziny. Pomóżmy im wspólnie odbudować mieszkanie i choć częściowo zapomnieć o tragicznych chwilach.

Wszelkie darowizny na rzecz rodziny Pani Renaty z Biskupca można przekazać za pośrednictwem naszej Fundacji, a także wpłacając środki pieniężne na konto naszej Fundacji o nr 36 1160 2202 0000 0000 3737 5711z dopiskiem „Pomoc dla pogorzelców z BISKUPCA”

Za wszelką pomoc i okazane serce w imieniu Fundacji oraz Rodziny z miejscowości Biskupiec z góry serdecznie dziękujemy!!!