[Rozmiar: 110 bajtów] Wydarzenia

Kurs językowy dla naszych podopiecznych!

Dzięki współpracy Fundacji NADZIEJA z firmą Multikurs nasi podopieczni od marca tego roku mają możliwość szlifować swoją znajomość języków obcych. A wszystko to dzięki dostępowi do kursu językowego na platformie Multikurs.pl. Większość z naszych podopiecznych zdecydowała się na kurs języka angielskiego - mamy nadzieję, że zdobyta wiedza zaowocuje w przyszłości :)
Multikurs.pl to nowoczesna platforma internetowa do nauki języków online, oferująca kilka rodzajów kursów do nauki aż 11 języków obcych. Nauka odbywa się w całości online: użytkownik na określony czas otrzymuje dostęp do wszystkich materiałów zawartych w danym kursie. Do dyspozycji są kursy kompletne kształtujące wszystkie umiejętności językowe oraz kursy do nauki słownictwa oparte na systemie inteligentnych powtórek, tak aby odbiorca przyswoił jak najwięcej nowego słownictwa w jak najkrótszym czasie. Dzięki specjalnemu systemowi motywującemu kursanci zachęcani są do regularnej nauki, a różnorodne ćwiczenia ułatwiają utrwalenie już przyswojonego materiału. Mimo, że kursy odbywają się przez Internet, umożliwiają kształtowanie wszystkich umiejętności językowych, w tym mówienia i rozumienia ze słuchu: duża ilość nagrań (tworzonych wyłącznie przez native speakerów) oraz specjalna funkcja trenera wymowy i odgrywania ról w dialogach z nagrywaniem i odtwarzaniem swoich wypowiedzi sprawiają, że bardzo niskim kosztem można ćwiczyć mówienie w języku obcym we własnym domu.
Z ofertą kursów językowych firmy Multikurs można zapoznać się TUTAJ